Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Mandag 05. december
Elsker dig for tiden
forestillingerne på de mindstes præmisser, Lydniveauet er nedsat, og lyset holdes lidt tændt, så der er mulighed for at nyde en god film og samtidig trygt medbringe de mindste. Der er micoovn og skifteplads.
Tirsdag 06. december
Elsker dig for tiden
Nu kan du møde duoen bag ELSKER DIG FOR TIDEN - Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag - til eksklusiv forpremiere! Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag står både bag manuskript, er instruktører og medvirker i ELSKER DIG FOR TIDEN
FORPREMIERE
BABYBIO
Elsker dig for tiden

Elsker dig for tiden

ELSKER DIG FOR TIDEN følger Anna og Thomas, der er hinandens modsætninger, men de mangler begge det samme - kærligheden.

Anna er en selvstændig karrierekvinde, der holder kærligheden i strakt arm. Thomas en traditionel romantiker, der leder desperat efter den eneste ene.

Med støtte fra deres venner følger vi Anna og Thomas’ rejse fra det allerførste møde, igennem den forvirrende forelskelse og til hverdagen melder sin nådesløse ankomst i parforholdet…