Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Fredag 01. marts
Lørdag 02. marts
Søndag 03. marts
Mandag 04. marts
Tirsdag 05. marts
Rom - 2024
Hovedrolleindehaver Kristian Halken og Instruktør Niclas Bendixen kommer efter filmen og fortæller lidt omkring filmen ( ca kl 21.40 ) filmen er en del af Biografklubben.
Onsdag 06. marts
Torsdag 07. marts
Rom - 2024
Fredag 08. marts
Lørdag 09. marts
Søndag 10. marts
Torsdag 14. marts
Rom - 2024
Billetprisen er almindelig pris, og baby er selvfølgelig gratis! Der er opsat puslebord til bleskift, og vi har mikroovn til rådighed til opvarmning af mælk mm. lidt lys og mindre lyd .
BABYBIO
Event
FORMIDDAGSBIO
Rom - 2024

Rom

Turen går til Rom i denne romantiske feelgood-film om kærligheden på den lange bane! Gerda (Bodil Jørgensen) og Kristoffer (Kristian Halken) er taget på en forlænget weekendtur til Rom for at fejre deres 40-års bryllupsdag og et langt ægteskab.

De skal genopleve byen, hvor Gerda som ung gik på kunstskole. Men turen går ikke helt som forventet. Da parret møder Gerdas karismatiske kunstlærer og tidligere flamme, Johannes (Rolf Lassgård), havner Kristoffer på sidelinjen, mens Gerda jagter sin ungdom i Roms gader og stræder.

Filmen er instrueret af Niclas Bendixen, der tidligere har lavet filmen ’Ditte & Louise’ (2018) og tv-serien af samme navn (2015-2016).